De Tekenpraktijk

werken met beeldkracht doet wonderen

Yvonne als coach

Ik geloof in beeldkracht. Een gesprek is zinvol maar bewustwording wordt versterkt wanneer informatie uit het onbewuste gehaald door gebruik van beelden, het lichaam, voelen en werken in de ruimte door o.a. systemische opstellingen.

Ik word blij als ik mensen bij zichzelf zie komen en inzichten zie krijgen. Zichzelf gaan begrijpen en hoe dingen voor hun werken of juist niet. Ik sta je bij om jezelf weer gehoord, gezien en begrepen voelen en weten hoe verder te gaan.

Als coach kijk en werk ik vanuit het hier en nu, naar voren en soms naar achter.

Vanuit gelijkwaardigheid, contact, met gevoel, durf en humor, ben ik aanwezig. 

Yvonne als creativeling

Tekenen en schilderen vind ik heerlijk om te doen. Ik heb altijd wel inspiratie en anders zoek ik het op. Creativiteit zit voor mij in het maken van verschillende afbeeldingen, technieken en materialen. Ik heb een eigen stijl. Welke dat is? Kijk zelf maar....
 Creativiteit is voor mij ook bedenken wat is een goede, leuke, passende werkvorm bij de vraag van een cliënt, collega of team.

Stem even horen? Klink hieronder.

Yvonne en Leren en werken

Ik heb 15 jaar in de re-integratie als o.a trainer, loopbaanbegeleider en docent. Vanaf 2008 ben ik in de zorg gaan werken. Sindsdien werk ik met en voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

De eerste jaren heb ik teams ondersteund en werkbegeleiding gegeven aan medewerkers, tegenwoordig hou ik mij bezig met teamontwikkeling, vitaliteit van medewerkers en als teamcoach coach ik teams en medewerkers. Ook begeleid ik op creatieve manier cliënten met NAH. 

Ik hou mij altijd bezig met leren en ontwikkelen. Het is eigenlijk een soort hobby. Ik heb o.a. scholing gehad op het gebied van NAH, psychiatrie, coaching en persoonlijk leiderschap ('de juiste maat' van het ITIP), ben ik gecertificeerd PIT coach bij de PIT Academie en heb ik Emotioneel

Lichaams Werk (ELW) gedaan bij Venwoude. Recent heb ik in 2017 de opleiding tot 'coach beeldend' aan de Kolam in Zutphen afgerond en ook daar vele andere cursussen gevolgd. Ik ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Tekentaal. Het meest recent is de opleiding 'organisatie opstellingen' bij Vidarte in Den Bosch.

Tot slot: ik heb mijn praktijk aan huis en leef samen met mijn man Jana en onze dochter Atisha.

                      'Ik en mijn subpersonen', werkstuk gemaakt tijdens het maken van mijn eigen autobiografie.